Kırşehirde bulunan Mucur Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda farklı pozisyonlarda memur alımı yapacağını belirtti. Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları için geçerlidir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Mucur Belediyesi ilk defa atanmak üzere bünyesine İtfaiye eri ve Zabıta Memuru alımı yapacağını belirtti. Buna göre Zabıta Memur pozisyonunda, 2 Lisans, 3 Ön Lisans ve 3 Lise mezunu olmak üzere 8 kişi alınacak. İtfaiye eri pozisyonu için ise, 2 Lisans mezunu, 3 Ön Lisans mezunu ve 5 Lise mezunu İtfaiye eri alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Söz konusu ilana lise mezunu, Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir.Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmalarıda gerekmektedir.

Buna göre adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranmaktadır.

Özel olarak ise, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Bayanlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

 İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve en az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmaları gerekmeketedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 16 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç saat 17:00 a kadar Mucur Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim