Belediye memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan ilana göre Niğde ilinde hizmet vermekte olan Bahçeli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 kişilik boş kadro ile Ön Lisans Mezunu Memur Alımı yapılacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara Dair Sınav ve atama yönetmeliği ile KPSS Puanına göre Belediye Memur Alımı detayları paylaşıldı.

KADRO BİLGİLERİ:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bahçeli Belediyesi memur alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Olarak İse;

Ön Lisans düzeyinde herhangi bir bölüm mezunu olmak, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans seviyesinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha Önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediye memur alımı başvuruları 8 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 10 Aralık 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Elektronik ortamda ve Şahsen yapılacak.

Elektronik ortamda yapılacak başvurular belgelerin [email protected] adresine göndermeleri gereklidir. Şahsen yapılacak başvurular ise belediyenin adresine yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim