İŞKUR Belediye İşçi Personel Alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelen ilana göre Van İpekyolu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 45 İşçi Persnel alımı yapılacak. Geçici süreli yapılacak işçi alımı için adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru süreci nedir?

Geçici Süreli 45 İşçi Alımı Yapılacak!

Belediye 45 kişilik kadro ile Beden İşçisi Alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda geçici işçi alımı kapsamında adayların görev süresi 5 ay 15 gün olarak açıklanmıştır.

Kimler Başvuruda Bulabilecek?

Belediye işçi alımına başvuru yapmak isteyen adaylar bazı niteliklere uygun olmaları gerekmektedir. Bu yönde adaylardan,

Kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel sorunu olmamak,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylılığı almıyor olmak gereklidir.

Özel Olarak İse:

24 Yaşımnı tamamlamış ve 42 yaşından büyük olmamak ve En az ilköğretim ve en fazla Lise mezunu olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular 22 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen ilgili belediye ye yapılacaktır.

Bu yönde başvuru için, Kimlik Fotokopisi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi, Nufüs Kayıt Örneği, Yerleşim yeri belgesi, Adli sicil kaydı ve Askerlik Durum belgesi ile birlikte yapılacak.

Kura Çekimi Yapılacak!

Belediye Alımı yapacaı adayları belirlemek için kura çekimi yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Kura günü ve saati sonradan belediyenin İnternet adresi üzerinden duyurulacaktır.