Üsküdar Belediyesi İlk defa atanmak üzere memur alımı ilanı yayımlandı. 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 45 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Belediye Personel Alımı için adaylardan bazı nitelikler aranacak olup tüm nitelikleri sağlayan adayların başvuruları alınacaktır.

Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 45 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru Alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

KADRO DAĞILIMI:

Üsküdar Belediyesi zabıta memuru alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden yapılacak. Buna göre kadın Erkek adaylar içerisinden Lise Mezunu 10, Ön Lisans mezunu 12 ve Lisans mezunu 23 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Zabıta memuru alımına başvuru yapacak adaylardan öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca,

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise İçin KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans Mezunu için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.
  • Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,
  • Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak,
  • En az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

ÖZEL NİTELİKLER NEDİR?

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üskdar Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 26 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR/İSTANBUL adresindeki Üsküdar Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı ÜSİM (Üsküdar İstihdam Merkezi)’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim