Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre İstanbul ÜSPER ÜSKÜDAR Beldiyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda alım yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Başvurular ne zaman nasıl yapılacak? Gibi detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

ÜSPER Üsküdar Belediyesi bünyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Dağıtım personeli ve raporlama personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Daimi olarak yapılacak.

Üsküdar Belediyesi toplamda 10 personel alımı yapacak olup, Lise Mezunu 9 Raporlama Elemanı ve 1 Evrak Dağıtım Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üsküdar Belediyesi alımını yapacağı adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatabdaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Evrak Dağıtım Personeli: Erkek olmak, En Az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 30 yaşını geçmemiş olmak, İleri düzeyde ofis programları kullanabilmek ( Photoshop, LYSİS, IDTV3-İBMS LİVE ) gibi şartlar aranır

Raporlama Elemanı: En az lise mezunu olmak, İleri derecede Ofis Programları kullanabilme ve İngilizce dil bilgisi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Üsküdar Belediyesi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi itibari ile başlamıştır. Bu kapsamda başvurular en geç 17 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını [email protected] adresine özgeçmiş gönderimi ile yapılacaktır. İla hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim