Üsküdar Belediyesi memur alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Üsküdar Belediyesi bünyesine 40 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Üsküdar Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi ve belediyeler zabıta yönetmeliği hükümlerinde Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. ve 10. dereceli kadrolara kadın erkek zabıta memuru alacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Özel şartlar nedir? Başvurular ne zaman nasıl yapılacak? İşte detaylar.

KADRO DAĞILIMI:

Üsküdar Belediyesi 40 kişilik kadro ile zabıta memuru alımı kadro dağılımı şöyledir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üsküdar Belediyesi adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arıyacak. Buna göre;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

ZABITA MEMURU ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye adaylardan özel olarak, Boy, KPSS, Yaş ve sücürü belgesi nitelikleri arayacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu adaylardan KPSSP3 ve Ön Lisans mezunu adaylardan KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Sücü Belgesi: 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen A en az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üsküdar Belediyesi Alımları için başvurular 20 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 30 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını mesai saaleri içerisinde istenen belgeler ile yapacaklardır.

Başvuru süreci başlamasına yakın süre kaldığında bildirim almak için, istenen belgelere ulaşmak için ve başvuru formuna ulaşmak için İşin Olsa uygulamasını indiriniz.

İLANIN TAM METNİ