İŞKUR aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Tekidağ'da hizmet vermekte olan Süleymanpaşa Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 55 personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar geçici süreli yapılacak. Bu kapsamda çalışma süreci için 3 ay belirlenmiştir.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Süleymanpaşa Belediyesi 55 personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde alımlar Bay Bayan adaylar içerisinden 50 Garson ve 5 Satış Danışmanı kadrolarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru için adaylardan, bazı nitelikler talep edilecek. Bu kapsamda, Süleymanpaşa Belediyesi Hizmetleri Kültür ve Sanat A.Ş. tüm çay bahçelerinde çalışabilecek olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Emekli olmamak veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Ayrıca Satış Danışman kadrosu için daha önce Dondurma Tezgahı işinde çalışmış olmak, Garson pozisyonu için ise Garsonluk işinde daha önce çalışmış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 2 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece şahsen belediye ye yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim