Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı için Türkiye İş Kurumuna talepte bulundu ve İŞKUR'a iletilen ilanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlardan oluşan kadrosu ile işçi personel alacağını belirtti.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 7 kişilik kadro için alım yapılacak ve söz konusu bu ilana bay veya bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Adayların çalışma alanı Yüzme havuzu olacak ve bu bağlamda, 1 Bayan ve 1 Erkek Cankurtaran, 1 Bayan ve 1 Erkek havyz operatörü, 1 Bayan Temizlik işçisi ve 1 İdari Personel olmak üzere toplamda 7 kişi alınacak.

Alımlar geçici olarak yapılacak olup adayların 2 ay çalışma süreci olacak. Bu süreç 15 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak ve 15 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir. Çalışma adresi ise Tekirdağ Muratlı olarak beirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli belgelere sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve en geç 09 temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile bizzat belediyeye yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim