Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İŞKUR aracılığı ile yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Farklı pozisyonlarda ve niteliklerde olmak üzere en az ilköğretim mezunu personel alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Haberimizin devamında sizlere başvuru şartları ve detayları paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine 26 kişilik boş kadro ile, 2 Elektrik Teknisyeni, 2 Makine Teknisyeni, 1 Aşçı, 1 Bilgi İşlem Görevlisi, 1 Teknik Personel, 1 Temizlik Personeli, 3 Büro Memuru, 5 mezarlık görevlisi, 1 Kepçe Operatörü, 4 şoför pozisyonlarına personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğiniği yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, En az ilköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak ve Alım yapılacak pozisyona göre ilgili nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvu yapmak isteyen adaylar yukarıdaki nitelikleri taşıyor olmaları hereklidir. Başvuru süreci 03 Aralık 2019 tarihinde başlamış olup en geç 06 Aralık 2019 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Başvurular özgeçmiş ile birlikte ilgili belediyeye şahsen yapılacaktır. İlan hakkınd daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.