Taşoluk Belediyesi bünyesideki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye atama yönetmeliğine göre 1 kişilik kadro ile Mühendis alımı yapılacak. Erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilana göre sadece Lisans mezunu kamu personeli alımı yapılacak. 

Mühendis Alımı Kadro Bilgisi

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Taşoluk Belediyesi Mühendis alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu kapsamda adaylar başvurularını 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacak. Aynı zaman da adaykarda 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Daha önce görev yapılan kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Taşoluk Belediyesi Mühendis alımı için başvurular 25 Kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 27 Kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birşlikte şahsen beledieyeye yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim