Türkiye İş Kurumu üzerinden geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilan ile beden işçisi kadrosuna toplamda 103 işçi alımı yapacağını duyuran Tarsus Belediyesi, ilan şartlarını taşıyan adayların belirtilen tarihe kadar başvurularını İŞKUR üzerinden yapılmasını istemektedir.

103 İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Adayların en az ilköğretim mezunu olmasının yanı sıra en yüksek lisans mezunu olması istenmektedir. Belirtilen eğitim seviyesinde olan adayların başvuruları İŞKUR resmi site üzerinden veya il müdürlükleri üzerinden alınacaktır. Başvuru yaparken gerçeğe aykırı belge vermemek gerekmekte olup, yalan beyan ile başvuru yapanların başvuru işlemleri geçersiz sayılacak ve yasal işlem başlatma hakkı kurum tarafında saklı tutulmaktadır.

Başvuru tarihleri çakışan aynı kamu kurumlarının ilanlarından yalnızca bir tanesine başvuru sağlanacak olup, 2 kurumun ilanlarına da başvuru yapılamayacaktır. Ayrıca Tarsus Belediyesi tarafından yayınlanmış olan 103 işçi alımı ilanına dışarıdan başvuru alınmayacak olup, sadece ilçe genelinde ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilecektir. Belirtilen şartların yanı sıra beden işçisi statüsünde görev alan işçiler tam zamanlı ve geçici süreli olarak kurumun bünyesine dahil olacakları ilan detayları arasında yer almaktadır.

BAŞVURU TARİHİ ve YERİ

Tarsus Belediyesi 103 beden işçisi kadrosuna başvuru sağlamak isteyen adaylar 27 Mayıs 2019 ile 31 Mayıs 2019 tarihleri içerisinde Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden veya İŞKUR il müdürlükleri üzerinden başvurular gerçekleştirilecektir.

103 İŞÇİ ALIMI İÇİN KURA BİLGİLERİ NEDİR?

Belediye Başkanlığı 103 işçi alımı için kura yerini Tarsus Belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü olarak belirtmiş olup, 14 Haziran 2019 tarihinde kura gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim