Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için personel ve memur alımları gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar belediye başkanlıklarınca hazırlanarak ilan edilmesi için kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile duyurulmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığının en az ilköğretim mezunu 11 daimi kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilecek ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Sulusaray Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 11
En Az İlköğretim: En Az ilköğretim
Statü: Daimi / Kamu

ARANACAK ŞARTLAR ve POZİSYONLAR

Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre 11 kişilik daimi temizlik görevlisi personeli alımı gerçekleştirilecektir. Peki aranacak şartlar nedir, kimler başvuru yapabilir.

En az ilköğretim mezunu olmak
Çevre Koruma Belgesine sahip olmak
Çöp Toplama Personel Eğitimi Belgesine sahip olmak
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım belgesine sahip olmak
Mesleki çalıştığını SSK hizmet dökümü ile kanıtlamak

BAŞVURULAR

Yukarıda Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı daimi 11 kişilik temizlik görevlisi alımına ilişkin tüm detaylar verilmiştir. Alımlar daimi statüsünde yapılacağı için adaylar başvurularını farklı bölgelerdeki İŞKUR'a giderek müracaatlarını gerçekleştirebilir. Ancak yukarıdaki niteliklere ve belgelerin tamamına adayların sahip olması gerekiyor.

DİĞER BELEDİYE İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim