Sivas Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 67 kişilik boş kadro ile itfaiye eri alımı yapacağını belirtmişti. Bu kapsamda başvuruları 16 Mart 2020 tarihinde başlamış ve 20 Mart 2020 tarihinde sona ermişti. Bunun üzerinde sonuçları bekleyen adaylar için'de belediye'den duyuru bekleniyordu ve Sivas belediyesi geciktirmeden açıklama yaptı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Sivas Belediyesi itfaiye eri alımı ilanının Tam metninde de belirtildiği üzere 27 Mart 2020 tarihinde itfaiye eri alımı sonuçları açıklandı. İtfaiye eri alımı sonuçları Svas Belediyesi resmi internet adresi üzerinde açıklanmıştır.

Sivas Belediyesi  657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak İtfaiye Eri sözlü/mülakat sınavına katılacak olan adaylara ait çağrı listesi aşağıda yer almaktadır.

Lise Mezunu Listesi için tıklayın

Önlisans Mezunu Listesi için tıklayın

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans Listesi için tıklayın

SINAV TARİHİ ERTELENDİ!

Sivas Belediyesine 67 İfaiye eri alımı için sonuçları açıklayan Sivas Belediyesi Başkanlığı yapılacak sözlü ve uygulamalı sınav için tarihleri oldukça ileri bir tarihe aldı. Korona sebebi ile iler ialınan sınavlar 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 09:00'da yapılacakttır.

02/04/2020 tarihinde yapılması kararlaştırılan sözlü/mülakat sınavı, pandemi haline gelen Corona Virüs tedbirleri gereği ve Cumhurbaşkanlığı genelgeleri doğrultusunda ertelenmiş olup; sözlü/mülakata katılacak adaylar 17/08/2020 Pazartesi günü sabah saat 09.00’da Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır.

Sınavlardan ve yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsini.