Şişli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 17 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Başvuru yapmış olan adayların meral ettiği konuları sizlerle paylaşacağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Şişli Belediyesi bünyesine 50 Zabıta Memuru alımı başvuruları 17 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Belediyeye gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şişli Belediyesi memur alımı başvuruları 21 Mayıs 2021 tarihi ile sona erecek olup başvuru sonuçları beklenmeye başladı. Adayların değerlendirmeleri KPSS puanına göre yapılacaktır. Adayların KPSS'den almış oldukları puanlar değerlendirilerek yapılacak sıralama ile adaylar sınava katılacak. Bu kapsamda,

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyenin www.sisli.bel.tr resmi internet sayfasından ilan edilecektir. Sonuçların ise Haziran ayına kadar açıklanması bekleniyor.

SINAV KONULARI NELERDİR?

Şişli Belediyesi Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup; sözlü ve uygulamalı sınav 14 Haziran 2021 başlamak üzere Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi No: 8- 34381 Şişli/İstanbul adresinde bulunan Şişli Belediye Başkanlığı Ana Hizmet Binası 5 kat Brifing Salonunda yapılacaktır.

Sözlü Sınav:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

ç) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar.

Uygulamalı Sınav:

Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim