Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları yatırımlarını hizmetlerini sürdürdüğü gibi yine açık pozisyonları için de memur personel alımları gerçekleştirmekte olup bu ilanları yayımlamadan önce belediye bütçesi kontrol edilmektedir.

Belediye Başkanlıklarının memur ve personel alımı ilanları kamuoyuna İŞKUR üzerinden duyurulmakta olup Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından kamuoyuna ilan yayımlandı. Bu ilana göre Şırnak Belediye Başkanlığı en az ilköğretim mezunu 23 kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak, detaylar nedir?

BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLAN DETAYLARI NEDİR?

Şırnak Belediyesi kendi bünyelerinde görev yapmak üzere en az ilköğretim mezunu 23 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki belediye başkanlığı ilanı detayları nedir? Buna göre adayın Şırnak'da ikame ediyor olması ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Alım yapılacak pozisyonlar için çok detaylı şartlar aranmamakta olup ilan geçici süreli olarka yayımlanmıştır. Peki başvurular nasıl yapılacak, pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Şırnak Belediyesi tarafından yayımlanmış olan 23 belediye personeli alımı ilanına göre Sıhhi Tesisatçı 3 kişi, Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi 3 kişi, Kepçe Operatörü 1 kişi, Su kanalı işçisi 2 kişi, Boru Kaynakçısı 1 kişi, Kamyon Şoförü 8 kişi, Beden İşçisi (Genel) 5 kişi alınacaktır. Müracaatlar için adayların Şırnak ili İŞKUR'a gitmesi ya da (https://goo.gl/y5XKDv) linkini kopyalayarak tarayıcılarına yapıştırması gelen bölümün iş yeri ünvanına ŞIRNAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI yazarak arama yapması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir

Editör: TE Bilisim