Siirt Belediyesi Türkiye İş Kurumu üzerin Kurum dışı olarak verdiği ilana göre işçi personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Siirt Belediyesi 70 kişilik boş kadro ile Temizlik işlerind egörevlendirilecek, Siirt şehir merkezinde Sokak ve Cadde Temizliği yapacak temizlik işçisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Siirt Belediyesi toplamda 70 kişilik boş kadro ile alımını yapacağı Temizlik işçisi adaylarından,bazı genel nitelikler talep etmektedir. Bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşınıdoldurmuş olmak, Başvuru tarihi itibari ile 40 yaşından gün almamış olmak,
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,4,5,6,7 ve 8. numaralı alt bendinde belirtilen şartları taşıyor olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yuapmış olmak veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Temizlik işlerinde görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık veya malüllük aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İlgili ilan 04 Temmuz 2019 tarihinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari le başlayabilecek ve en geç 08 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Doğan Mahallesi Mithat Öktüren Caddesi ATatürk Bulvarı Karşısı no:2 Siirt ( Siirt Belediyesi persomel ananim şirketi Odası kat:3 ) ten istenne belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NEDİR?

Adaylardan başvuru esnasında temin edilecek belgeler, Siirt belediyesindne temin edilecek başvuru formu, Nüfus cuzdanı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf, Adli sicil belgesi, Yerleşi yeri belgesi, Sağlı kraporu, Erkek adaylar için askerlik belgesi aslı veya Nooter onaylı sureti veya askerliğkle ilişkisi olmadığına dair belge ile başvuru yapılmaktadır.

İlan hakkında daha detaylı blilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim