Kamu kurumları arasında yer alan belediyeler, nisan ayının sonuna yaklaşırken personel alım ilanlarını arttırmakta olup bu kapsamda yeni yayınlanan ilanlarda düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacaktır. Şenkaya Belediyesi tarafında yapılacak olan alımda toplamda 3 personel alımı yapılacak olmakla birlikte alımın yapılacağı kadrolar ise 9 kadro derecesi ile 1 muhasebeci, 1 veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve 1 de bilgisayar işletmeni olarak ifade edilmiştir. Adayların ilgili kadrolara başvurmak için sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup bu şartlar şunlardır.

Başvuru Şartları

Şenkaya Belediyesi tarafından yapılan alımda adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmakta olup bu şartlar muhasebeci kadrosu için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve denetim, Muhasebe ve finans yönetimi veya Muhasebe bilgi sistemleriprogramlarının herhangi birinden mezun olmak şeklindedir.

VHKİ kadrosu için ise adayların Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İktisat, İşletme veya Maliye programlarının herhangi birinden mezun olmak şartını,

Bilgisayar işletmeni kadrosu için ise Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, Bilgi ve belge yönetimi veya Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği programlarının herhangi birinden mezun olmak şartını sağlaması gerekmektedir.

Adayların aynı zamanda genel memur alım şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ek olarak 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) belirtilen puan türlerinden, asgari 50 KPSS puanını almış olmak, eri hazırlama ve kontrol işletmeni ile Bilgisayar işletmeni kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek ve En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara başvurular www.senkaya.bel.tr internet adresinde yer alan duyuruda istenilen belgeler ile birlikteElektronik ortamda www.senkaya.bel.tr internet adresine ya da posta yolu ile gerçekleştirilebilecektir.

Editör: TE Bilisim