Türkiye İş Kurumu aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az Önce gelmiş olan ilan ile İBB bağlı Sarıyer Belediyesi 10 fakrlı müdürlüğüne 100 işçi personel alımı gerçekleştirecek. İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız araştırma ve inceleme sonucunda ilgili Sarıyer Belediyesi bünyesine en az ilkokul mezunu işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki kontenjan dağılımı nedir? Kimler başvuru yapabilecek? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

10 Müdürlüğe 100 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Temizlik İşleri Müdürlüğüne: 6 Şoför, 33 İşçi,

Bilgi İşlem Müdürlüğü: 1 Bilgi İşlem Destek Elemanı, 1 Harita Mühendisi,

Sağlık İşleri Müdürlüğü: 2 Hemşire, 2 Paremadik, 1 Fizyoterapist,

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü: 1 Torna Ustası,

Destek Hizmetleri Müdürlüğü: 14 Temizlik Personeli,

Veteriner İşleri Müdürlüğü: 4 Yardımcı Personel, 1 Şoför,

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü: 2 Kütüphaneci,

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü: 2 Yardımcı Personel, 2 temizlik Personeli

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü: 20 Özel Güvenlik Birimi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü: 1 Marangoz, 1 Orman Mühendisi, 6 Park Temizlik Görevlisi,

Sarıyer Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye personel alımı başvurusu için adaylardan KPSS şartı ve İkamet şartı aranmayacak. Bu yönde genel olarak adaylardan, En az İlkokul, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az 20 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından büyük olmamak ( Yaş şartı mesleğine göre farklılık gösterebilir ), Alanına göre belirtilen niteliklere uygun olmak ( Özel niteliklere ilanların tam metinlerinden ulaşabilirsiniz ).

Ayrıca 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin esasların 4. maddesindeki şartları taşıyor olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Sarıyer Belediyesinin ilanına başvurular Bugün itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 1 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru için haberin sonundaki başvuru formunu doldurarak ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte [email protected] adresinesi elektronik posta gönderilmesi gereklidir.

Temizlik İşleri Müdürlüğü İşçi Alım İlanı Formu

Bilgi, Sağlık, Ulaşım, Destek, Veteriner, Kültür, Sosyal yardım, İşletme, Park ve Bahçeleri işleri Müdürlükleri İlanın Başvuru Formu

Editör: TE Bilisim