Saratlı Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için belediye personel alımı yapıyor. Bu bağlamda Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından yayımlanmış olan ilana göre belediye farklı pozisyonlarda ve niteliklerde alım yapacak. Bu kapsamda haberimizim devamında İŞKUR Belediye ilanı hakkında sizlere detayları paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Saratlı Belediyesi büyesine toplamda 6 kişilik kadro için, Geçici / Tam Süreli çalışacak normal statüde işçi alacak. Bu bağlamda 5 Yük Taşıma Şoförü ve 1 Temizlik Görevlisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu ve en fazla lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamaki, Sağlık açısından bir engeli bulunmamak, suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamalamış olmak gibi de genel nitelikler aranıyor.

Alımlar geçici olarak yapılacağı için adayların çalışma süresi 5 ay 29 gün olarak belirtilmiştir. Adayların değerlendirilmeleri ise 29 Nisan 2019 tarihinde yapılacak kura sonucu ile belirtilecektir. Noter kura sonuçları ise Belediyenin resmi internet sayfasında 30 nisan 2019 tarihinde duyurulacaktır. Noter kurasında adı geçen adaylara 3 Mayıs 2019 tarihinde Mülakat yapılacak ve Mülakat sonuçları 07 Mayıs 2019 tarihinde yine belediyenin resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın İŞKUR üzerinde 17 Nisan 2019 tarihinde yayımlanmasının ardından başlamış olup en geç 22 Nisan 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapacak olup, Yük Taşıma Şoförü Pozisyonu için 00004935826 iş ilanı numarası ve Temizlik Görevlisi için 00004935813 iş ilanı numarası kullanılacaktır.

Editör: TE Bilisim