Devlet Personel Başkanlığı tarafından 13 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Samsun Tekkeköy Belediyesi bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtti. Samsun Tekkeköy Belediyesi Mühendis kadrosunda 1 kişilik boş pozisyon ile Harita Mühendisi Bölümü lisans mezunu personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Samsun Tekkeköy Belediyesi alımıını yapacağı kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Samsun ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, herhangi bir başka kuruma sözleşmeli mecburi hizmet koşulu olmamak, En az 1 yıl alanında tecrübe sahibi olmak, Mesleği ile ilgili ölçüm cihazlarını kullanabilmek, 25 ile 30 yaşları arasında olmaki Nedcad ve benzeri çicim programlarını aktif olarak kullanabilmek şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 21 Şubat 2018 tarihi saat 17:00a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular Samsun Tekkeköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim