Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesine 110 kişilik kadro ile Belediye Personeli Alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta ve İtfaiye eri yönetmeliğine göre KPSS Puanına göre memur alımı yapılacak.

TÜM AŞAMALAR SONRASI 110 MEMUR ALINACAK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi 110 kişilik kadro ile Lisans ve Ön Lisans mezunları içerisinden alım yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylar içerisinden 70 Zabıta Memuru Alımı ve 40 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Büyükşehir Belediyesinin memur alımı başvuruları 16 Ağustos 2021 tarihinde başlamış olup 20 Ağustos 2021 tarihinde sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle son başvuru günü mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanın başvuru kılavuzu ve başvuru şartlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Samsun Büyükşehir Belediyesi 110 Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı 2021

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları değerlendirmeye alınacak. Başvuru süreci bitiminden sonra yapılan başvurular KPSS Puanı sırasına göre belirlenecek. Bu kapsamda T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında aday yani 550 aday sözlü ve uygulamalı sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Değerlendirmeler bittikten sonra Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri sınavına katılacak adayların listesi 31 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacaktır. Başvuru sonuçları Elektronik ortamda incelenecek.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim