Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda Samsun Büyükşehir Belediyesi 110 kişilik memur alımı için süreç başlıyor. Peki kimler başvuru yapabilecek?

110 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Lisans ve Ön Lisans Mezunu Memur Alımı için alım yapılacak kontenjanları Zabıta memuru ve İtfaiye Eri olarak belirledi. Bu yönde 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta ve İtfaiye yönetmeliğine göre 40 İtfaiye Eri Alımı ve 70 Zabıta Memuru Alımı yapacak.

BAŞVURU SÜREİ BAŞLIYOR!

Memur alımı başvuruları 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvurular istenen belgelere yapılacak.

Bu kapsamda adayların başvuru için http://www.samsun.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak ıslak imza ile imzalayacakları Başvuru Formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

İnternetten başvuru yapan adaylar sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yaptırmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri Denizevleri Mahallesi. Adnan Menderes Bulvarı No:27 Atakum/Samsun adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından ön lisans için p93 ve lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesi olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU SÜRECİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİR.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA