Şahinbey Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru süreci sona ermiş olan ilan için adaylar sonuçları bekleye başladılar bile.

Belediye 50 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Başvuru sonuçları sonrası yapılacak sınavlardan başarılı olan 50 adayın göreve başlama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Başvurular 17 Aralık 2021 tarihinde sona ermiş olup sonuçları ne zaman açıklanacaktır. İşin Olsa ekibi olarak sizlerle tüm detayları paylaşacağız.

Göreve Başlama Adımları nedir?

  • Başvuru Değerlendirmesi
  • Sözlü ve Uygulamalı Sınav

Başvuru Değerlendirmeleri Nasıl yapılacak?

Başvurular KPSS Puanı sırasına göre alınmış olup kadro sayısının 5 kadar aday yani 250 kişi sınavlara katılacak. KPSS puanı en yüksek olan adaylar başvuru sonuçlarına yansıyacaktır.

Sınav Detayları ve tarihleri:

Sözlü sınav 27/12/2021 - 30/12/2021 günleri ve tarihleri arasında yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınavlar aynı gün içerisinde yapılacak. Sözlü sınav konuları ise,

Sözlü Sınav; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat, konularını kapsar

Uygulamalı sınav; Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sözlü ve Uygulamalı sınav için için sonuçlar açıklanıyor. 17 Aralık 2021 tarihi ile sona ermiş olan başvuru sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Sonuçlar 20 - 24 Aralık 2021 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim