Geçtiğimiz gün resmi gazete'de yayımlanarak adayları sevindirmiş olan Belediye ilan hakkında iptal kararına vardı. Bu kapsamda 27 Temmuz 2020 tarihinde resmi Gazete'de yayımlanan Gaziantep İli Şahinbey Belediyesi zabıta memuru alım ilanı iptal edildi.

40 ZABITA MEMURU ALINACAKTI!

Gaziantep İli Şahinbey Belediyesi bünyesine Lisans mezunu 40 zabıta memuru alımı yapacaktı. Adaylardan bu yönde Lisans seviyesinde mezun olmuş olmak ve KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktı. Ancak ilanın iptal kararı ile adayların hayalleri kayboldu.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN İPTAL KARAR İLANI:

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI İPTAL İLANI

27.07.2020 tarihli ve 31198 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı iptal edilmiştir. İlan Olunur.

İPTAL İLAN DETAYLARI:

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI İLANI

Şahinbey Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır.

İLAN NE ZAMAN YENİDEN YAYIMLANIR?

Şahinbey Belesiyesi 40 zabıta memuru alımı için ilan iptal kararı ile adayların tek sorduğu soru ilanın ne zaman yeniden yayımlanacağı oldu. Bu konuda Şahinbey Belediyesi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak kısa süre içerisinde Şahinbey Belediyesi bünyesindeki zabıta memuru ihtiyacını karşılamak üzere yeni ilan yayımlayacaktır.

İPTAL KARARI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim