Resmi Gazete'de 20 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Rize Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine tabi olarak istihdam edilmek üzere 1 kişilik boş kadro ile Bandocu alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecek olup, ayrıca Kamu Personel Seçme Sınavından da puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Rize Belediyesi adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları gerekmektedir.

Özel olarak ise, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalışılan Kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelkler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 11 Ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Rize Belediyesi İnsan Kanynakları ve Eğitim Müdürlüğüne istenen belgeler ie şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim