Resmi Gazete 22 Ağustos 2021 tarihli memur alımı ilanları yayımlandı. En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapılacak. Alımlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine yapılacak. Bu yönde Büyükşehir belediyesi bünyesine 12 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapacak. 

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Büyükşehir Belediyesi memur alımı kadrosu İtfaiye Eri pozisyonundadır. Bu tönde,

Lise Mezunu: 2 İtfaiye Eri, 

Ön Lisans Mezunu: 6 İtfaiye Eri

Lisans Mezunu: 4 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayack. Özel olarak ise adaylardan KPSS, Yaş, Boy gibi şartlar aranacak.

Genel Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhabgi bir sağlık sorunu olmamak,

Erkeklerde askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Özel Şartlar:

2020 Yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise P94, Ön Lisans P93 ve Lisans P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, şartları aranacak.

Başvuru Tarihleri Belli Oldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri alımı başvuruları 27 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 01 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Büyükşehir Belediyesine istenen belgeler ile yapılacak.

RESMİ GAZETE İLANI TAMAMI

Editör: TE Bilisim