Pütürge Belediyesi bünyesine memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre 4 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda memur alımları yapılacak. İlan geçtiğimiz günlerde de yayımlanmıştı ancak sonradan ilan iptal edilmişti ki yeniden ilana geldi. Peki Pütürge Belediyesi ilan detayları nedir?

İLAN TEKRAR YAYIMLANDI!

Pütürge Belediyesi 2020 yılı Kasım ayı içerisinde yayımlanmıştı. Ancak 04 Aralık 2020 tarihi ile gelen bir karar ile ilanın iptal edildiği bildirildi. Bu kapsamda 21 Ocak 2021 tarihi ile gelen bir ilan ile ilanın yeniden yayımlandığı aktarıldı. Pütürge Belediyesi Memur alımı ilanı hakkında detayları sizlere tekrardan aktaracağız.

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

Pütürge Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi ve Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara Dair Sınav ve Atama yönetmeliği hükümlerine göre 4 kişilik boş kadro için 1 Ayniyat Saymanı, 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile 1 Tahsildar alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Pütürge Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel Olarak ise, adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Bunun dışında Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR?

Pütürge Belediyesi Memur alımı başvuruları 03 Mart 2021 tarihi ile başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 08 Mart 2021 tarihi ile sona erecek. Bu kapsamda adaylar başvrurularını Pütürge Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim