Osmangazi Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile memur alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilana göre alımlar henüz başlamadı. Tüm detayları paylaşan Belediye memur alımı ilanı hakkında bizde sizlere detayları aktaracağız. Bu haberimizde başvuru şartları ve kadro bilgilerini aktaracağız.

KADRO DAĞILIMI:

Osmangazi Belediyesi bünyesin Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8 ve 7 inci kadrolara tahsildar ve verznedar alımı yapacak. Bu bağlamda 2 Tahsildar ve 3 Veznedar alımları olacak olup her iki pozisyon içinde lisans mezunu olunması zorunludur.

GENEL VE ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Osmangazi Belediyesi memur alımı için adayların genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri aranacak. 

Özel olarak ise, ön lisans mezunu kapsamında yukarıdaki bölğmlerinden mezun olmuş olmak,2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalışılan herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Osmangazi Belediyesi alımları için başvuru süreci 10 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 14 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Bu bağlamda başvurular mesai saatleri içerisinde Santral Garaj Mahallesi Ulubatı Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/BURSA adresine istenen belgeler ile şahsen yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENENCEK BELGELER:

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim