Muğla Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı ilçelerde görevlendirilecek Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Peki adaylardan aranan genel ve özel başvuru şartları nelerdir?

KADRO BİLGİLER:

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Ltd. Şti bünyesine Daimi işçi statüsünde olmak üzere 26 kişilik kadro ile Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar farklı ilçelere yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylar içerisinden, 5 Kişi Menteşe, 6 Ortaca, 1 Marmaris ve 14 Bodrum ilçelerinde güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güvenlik görevlisi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az Lise mezunu olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1, 4, 5 ,6 ,7 ve 8. maddelerindeki niteliklerin taşıyor olmak" şartları aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 5188 Sayılı yasa gereği geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak,
  • İyi iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün olmak,
  • Vardiya sistemi ile çalışabilmek,
  • Esnek çalışma saatlerine uygun olmak,
  • Müracat Tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak,
  • Boy Uzunluğu santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilo arasındaki farkın 15 fazla olmamak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesinin güvenlik görevlisi alımı ilanına başvurular 24 - 25 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel adresine yapılacak. Başvurular istenen belgelerle yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/45714/mugla-buyuksehir-belediyesi-emek-per-ltd-sti-25-05-2021.pdf

Editör: TE Bilisim