Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda kamu personeli alacağını ifade etti. Toplamda 99 kişilik boşluk ile alım yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak Büyükşehir belediyesi personel alımı ilanı hakkında tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

99 PERSONEL ALIMI KADROLARI NEDİR?

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplamda 99 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Bu kapsamda Kadın Erkek 78 Özel güvenlik görevlisi alımı yapacak. Güvenlik görevlisi alımları, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris ilçelerinde kadın erkek olarak alım yapılacak. 1 Büro Memuru, 3 Marangoz, 2 Sıhhi Tesisatçı, 3 İnşaat Ustası, 3 Kesimhane İşçisi, 1 Mezbaha Kesim İşçisi, 2 Hayvan Bakıcısı, 1 Temizlik Görevlisi, 1 Uzman, 3 Arkeolog, 1 Heykeltraş olmak üzere toplamda 99 farklı kadroda personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Alım yapılacak pozisyon için belirtilen nitelikleri taşıyor olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak

BAŞVURULAR 09 EYLÜL'DE BAŞLIYOR!

Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 09 Eylül 2019 tarihinde başlayacak. Söz konusu ilan geçtiğimiz gün yayımlanmış olup adaylar için başvuru süreci Pazartesi günü başlayacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 10 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ancak 78 kişilik kadro ile Güvenlik görevlisi alımları 11 Eylül 2019 tarihinde başlayacak ve en geç 12 Eylül 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesine şahsen yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için : https://media.iskur.gov.tr/32081/mugla-buyuksehir-beld-emek-pers-ltd-sti-12-09-2019.pdf

Editör: TE Bilisim