Muğla ilinde faliyetlerine devam eden 3 belediye iş ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre farklı pozisyonlarda işçi ve personel alımları yapılacak olup toplamda 49 kişi alınacak. Bu kapsamda adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikleri yerine getiren adaylar söz konusu bu belediyelerin ilanlarına başvuru yapabilecekler.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

Muğla ilinde bulunan belediyelere 49 kişi alınıyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi alım yapacak.

Köyceğiz Belediyesi 30 kişilik kadro ile, 20 Beden İşçisi ve 10 Servis Elemanı ( Garson ) alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 kişilik kadro ile işçi alacak.

Datça Belediyesi ise, 7 İşçi, 3 Şoför, 3 Bahçe Bakım Elemanı ( Bahçıvan ), 2 taş Ustası, 1 Döşemeci Ustası ve 1 Ziraat Teknikeri alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki alım yapacak belediyeler adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Alım pozisyonuna göre gerekli deneyim seviyesine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Alım yapılacak belediye il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir. Bu kapsamda Köyceğiz Belediyesi için en geç 09 Mayıs 2019, Muğla Büyükşehir Belediyesi için en geç 07 Masyı 2019 ve Datça Belediyesi için en geç 10 mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgelerle birlikte ilgili belediyelere şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgili ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Köyceğiz Belediyesi İlanı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İlanı

Datça Belediyesi İlanı

Editör: TE Bilisim