Mersin Büyükşehir Belediyesi İşçi Personel Alımı yapacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere En Az iLkokul mezunu işçi alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici olarak çalışacak 16 kişilik boş kadro ile işçi Alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Nasıl başvuru yapılacak?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi İlkokul mezunu adaylar içerisinden işçi personel alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi İşçi Perosnel alımı başvuruları 12 ocak 2021 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 13 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresinden yapılacak. 

İLANIN DETAYLARI:

Editör: TE Bilisim