Haziran ayının ilk haftası ile birlikte belediyelerin personel alımına ilişkin ilanlarında da artış gözleniyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlar ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumları tarafında farklı kadrolarda olmak üzere personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmış olup ilgili ilana ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Plaj Görevlisi Alımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 plaj görevlisi alımı yapılacak olup adayların birtakım başvuru sağlaması istenmektedir. Bu noktada en az ilköğretim mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, yoğun çalışma ortamına uyum sağlamak şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlgili ilana başvurular Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Şirketi mail adresi olan [email protected] eposta hesabına CV gönderimi ile gerçekleştirilecektir.

Beton ve Betonarme Kalıpçısı

Belediye bağlı kuruluşu tarafından yapılacak alımda 5 adet beton ve betonarme kalıpçısı alınacak olup bu noktada adayların Tarsus’ta ikamet etmesi, en az 3 yıl deneyime sahip olması, meslekte yeterlilik belgesine sahip olması başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilana başvurular [email protected] eposta adresine meslekli yeterlilik belgesi, nüfus cüzdanı örneği ve CV’nin gönderilmesi şeklinde online olarak yapılacaktır.

Diğer Alımlar

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alımlarda ayrıca 2 kasap alımı da olacaktır. Bu noktada adayların en az ilköğretim mezunu olmak, alanında en az 3 yıl deneyime sahip olmak, kasaplık belgesine sahip olmak, ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak şartlarını,

1 silindir operatörü alımı için en az lise mezunu olmak, alanda en az 3 yıl deneyimi olmak silindir operatörü belgesine sahip olmak ve yoğun çalışma saatlerine ayak uydurmak,

1 iş makinesi operatörü için en az lise mezunu olmak, en az 3 yıl tecrübesi bulunmak, iş makinesi operatör belgesine sahip olmak, ekip çalışmasına ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olmak,

1 klima ve inşaat montaj elemanı için en az lise mezunu olmak, alanında 1 ile 3 yıl arasında deneyimi olmak, tercihen ilgili alana eğitim almış olmak, ekip çalışmasına ayak sağlamak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bu ilanlara başvurular ise www.mersinbuyuksehiras.com.tr internet sitesi üzerinden online yapılacaktır.