Mersin Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bünyesine 280 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Alımlar Geçici süreli Ramazan Bayramı için yapılacak olup alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları haberimizde.

HANGİ KADROLARDA İŞÇİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Mersin Büyükşehir Belediyesi 280 kişilik boş kadro ile Bayram dolayısı ile malum,

  • 200 Kasap,
  • 80 Diğer Kasaplar ve Et Hazırlama İşçileri,

alımları yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Büyükşehir Belediyesinin işçi personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan " Kurban Bayramının 1. Günü Kesimhanelerde ve Mobil Kesim Ünitelerinde Kurban Kesimi yapmak üzere istihdam edilmek üzere alanında deneyim sahibi olmak, Hayvan Kesici Belgesine sahip olmak, Güler yüzlü, Titiz, Çalışma Prensibine sahip olmak, hayvanı Kesim Alanına Getirmek, Sakatatları Temizlemek ve Etlerin poşetlenmesini sağlamak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Mersin Büyükşehir Belediyesi işçi personel alımı için adaylar başvurularını sadece tek gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece 14 temmuz 2021 tarihinde kabul edilecek olup adaylar başvurularını sadece www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/47136/mersin-buyuksehir-kult-sanat-bilim-ulas-tic-san-a-s-14-07-2021.pdf?fbclid=IwAR3ZImsBzFRsK6sKVsCCMB-PtNJwyWN1yAZan-POdagAoV067fHpr2zROps

Editör: TE Bilisim