Mersin Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 35 kişilik boş kadro ile alım yapacak. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup Başvuru süreci başlamıştır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl ve ne zaman başvuru yapılacak?

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat Elektrik Üretim,

Niteliği: Geçici,

Açık İş Sayısı: 35,

Alım Yapılacak Meslek: Beden İşçisi,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Mersin Büyükşehir Belediyesi işçi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Mersin İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve en az ilkokul mezunu olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesine işçi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 28 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adaylara başvuru için sadece bir günlük süre verilmiş olup başvurular [email protected] mail adresine CV göndererek yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim