Her gün yüzlerce ilanın yayınlandığı İŞKUR üzerinden en son yayınlanan yeni ilanlarda Muğla Menteşe Belediyesi tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 70 personel alımı yapılacağı açıklanmış olup bu noktada adayların başvuru yapabileceği kadrolar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Genel Başvuru Şartları

İlan edilen kadrolar için adaylardan sağlanması gereken başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, erkek adaylar için askerlik yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, 18 ile 35 yaş arasında olmak, TCK 53. Maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak şeklindedir.

Kadrolar ve Diğer Başvuru Şartları

İlan edilen kadrolarda 4 süpürgeci alımı yapılacak olup adayların gerekli fiziksel ve sağlık koşullarına uygun olmak, iş disiplinine sahip olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak, 2 beden işçisi için hayvanlar ile iyi iletişimi olan, barınaklarda çalışabilecek durumu olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak, 6 özel güvenlik alımı için özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak, 18-35 yaş arasında olmak, 1 mutfak görevlisi için vardiyalı çalışabilecek olan tatlı ve pasta ürünleri konusunda deneyimli olmak, 1 çağrı merkezi elemanı için en az ön lisans mezunu olmak, diksiyonu iyi olmak, 1 inşaat boyacısı için ilgili meslek liselerinden mezun olmak ya da alanda sertifikası ya da belge sahibi olmak, işi yapmaya engel sağlık sorunu ve diğer olumsuz durumları olmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca 2 inşaat ustası, 2 eksvatör, 3 şoför yük taşıma, 1 kaynakçı, 1 otobüs kamyon bakım onarımcısı, 7 çaycı, 1 elektrik elektronik, 14 garson, 3 kasiyer, 5 fastfood hazırlayıcısı, 1 şoför yük taşıma, 2 büro işçisi, 12 peyzaj bahçıvanı, 2 temizlik görevlisi alımı da yapılacaktır.

İlgili alımlara için alanda deneyimi olmak, mesleğe ilişkin çalışmasında bir sorunu olmamak gibi özel şartlar da aranmaktadır. Başvurular şahsen yapılacaktır. İlana ilişkin detaylar için https://media.iskur.gov.tr/39184/mugla-mentese-belediyesi-personel-ltd-sti-09-07-2020.pdf adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim