Belediyelere memur alımı yapılacak. MBB ( Muğla Büyükşehir Belediyesi ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 171 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup en az 50 KPSS Puanı İle Memur Alımı yapılacak. Bu yönde Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak Belediye Zabıta ve İtfaiye yönetmeliğine göre Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

HANGİ ALANLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Muğla Büyükşehir Belediyesi 171 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Buna göre 101 İtfaiye eri ve 70 Zabıta memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Büyükşehir Belediyesine memur alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve ;

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için KPSSp94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan ve 60 puan almış olmak gereklidir.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Ehliyet Şartı: 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilenen az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İtfaiye Eri Şartı: İtfaiye Eri kadrosu için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR MAYIS'TA BAŞLIYOR!

Muğla Büyükşehir Belediyesi memur alımları 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No:3 Menteşe / MUĞLA adresindeki İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ait başvuru masasına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

TÜM BELEDİYE PERSONELİ ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim