Muğla Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları başladı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı alanda ilan yayımladı. Her kadro için farklı başvuru formu yayımlayan Büyükşehir Belediyesi başvuruları almaya başladı.Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan için detaylı bilgiyi sizlerle İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

MBB ( Muğla Büyükşehir Belediyesi ) 41 Memur Alacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediyelere İlk defa atanacaklara uygulanacak esaslar kapsamında ve Belediye Zabıta yönetmeliğine göre farklı eğitim seviyelerinde 41 Memur Alımı yapılacak.

Alım yapılacak karolar ise;

  • 15 Tahsildar,
  • 15 Düz Memur,
  • 11 Zabıta Memuru,

Başvuru Süreci Başladı!

Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar için Müjde! MBB memur alımı başvuruları 17 Ağustos 2022 tarihinde başladı. Başvurular 2 gün devam edecek olup en geç 19 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen gerçekleştirilecektir.

Başvuru Adresi: Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı (Şeyh Mahallesi Kocamustafa Efendi Caddesi No:5 Menteşe / MUĞLA adresindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binası)

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

a) Nüfus cüzdanı veya Kimlik Kartı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya E-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 2 adet fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

i) Hangi kadroya müracaat edeceğine dair başvuru dilekçesi.(Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

BAŞVURU FORMLARI YAYIMLANDI!

Tahsildar kadrosuna başvuru formu için tıklayınız...

Memur kadrosuna başvuru formu için tıklayınız...

Zabıta memuru kadrosuna başvuru formu için tıklayınız..

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediyenin memur alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Ayrıca, 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Zabıta Memuru alımı için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Editör: TE Bilisim