Devlet Personel Başkanlığı tarafından 21 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Manisa ilinde bulunan Kırkağaç Belediye Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliği için farklı kadrolarda Sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Manisa Kırkağaç Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı kadorsu olarak, 1 veterinet, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Mimar ve 1 Avukat olmak üzere 4 personel alımı gerçekleştirecek. Her kadro için adaylar ilgili fakültelerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca duyuruyu incelediğimizde Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesine KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Manisa Kırkağaç Belediyesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemi olmamak, Askerliğini bitirmiş olmak, Herhangi bir başka kurumda Sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Kırkağaç, Soma ve Akhisar ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ( ilan yayımlandığı tarihten sonra yapılan adres değişikliği geçerli sayılmayacak ) şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adaylar bşvurularını gerçekleştirebilirer.

BAŞVURULAR:

Başvurular, 23 Ekim 2017 Pazartesi saat 08:00 da başlayacak olup en geç 26 Ekim perşembe saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Öğrenim durumunun gösteriri belgenin fotokopisi, Özgeçmiş, Adli sicil kaydı, Erkek adaylar için askerliğini gösterir belge, Adres Bilgi raporu, Kimlik fotokopisi ve Son altı ay içerisind eçekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Manisa Kırkağaç Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapılacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylar 31 Ekim 2017 tarihi Salı Günü saat 10:00 da Manisa Kırkağaç Belediyesi Encüman odasında sözlü sınava tabii tutulacaklardır.

Editör: TE Bilisim