Mamak Belediyesi memur alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Mamak Belediyesi bünyesine 50 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Mamak Belediyesi Lisan ve Ön Lisans mezunları içerisinden alım yapacak. Bu yönde adaylardan KPSS şartı aranmakta olup en az 70 puana sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

KADRO DETAYLARI:

Mamak Belediyesi 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki kanun kapsamında ve Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 50 Zabıta memuru alımı yapılacak. Bu yönde Lisans mezunu 30 ve Ön Lisans Mezunu 20 Zabıta alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mamak Belediyesi 50 kişilik zabıta memuru alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Boy ve Yaş şartları aranacak. Tüm bu niteliklere sahip olan Erkek ve Kadın adaylar başvuru yapabilecek.

Genel Şartlar:

Adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " gibi şartlar aranacak.

Özel Şartlar Nedir?

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

Boy şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak. 

Sürücü Belgesi: En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Mamak Belediyesi Zabıta memuru alımı başvuruları 30 Kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 04 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Mamak Belediyesi Hidayet TÜRKOĞLU Kapalı Spor Salonu Durali Alıç Mh. 991. Sokak Mamak/ANKARA adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim