Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kılıçarslan Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliğine göre farklı alanlarda memur alımı yapılacak.

Kadın Erkek Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Kılıçarslan Belediyesi 2 kişilik memur alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Ön Lisans mezunu Tahsildar ve Lise Mezunu Bilgisayar İşletmeni alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için KPSS den en az 60 ve 65 puan almış olmak gerekiyor.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi Bilgisayar İşletmeni alımı için Lise KPSS94 puan türünden 60 ve Ön Lisans için KPSSP93 65 puan almış olmak gereklidir. Alımlar Genel İdare Hizmetleri kanunu kapsamında yapılacak olup genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Daha önce görev yapılan Kurum veya Kuruluştan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvuruları 31 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 2 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece mesai saatleri içerisinde istenen belgelerle birlikte şahsen belediye ye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim