Çardaklı Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre Çardaklı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara dair sınav ve atama ile ve Belediye İtfaiye Eri yönetmeliği hükümlerine göre memur alımı gerçekleştirilecek.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Belediye Memur alımları Lise mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Şoför Alımı ve İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Bu kapsamda İtfaiye Eri alımları sadece Erkek adaylardan yapılacak, Şoför kadrosuna ise Kadın adaylarda başvuru yapabilecekler. İşte Kontenjan dağılımı:

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Belediye Memur Alımı için genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şatları aranacaktır.

Özel Olarak ise yukarıda tabloda belirtilen nitelikleri sağlıyor olmak ve ek olarak,

KPSS Şartı Nedir?

Belediye memur alımı çin adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Boy Şartı:

İtfaiye Eri alımı sadece Erkek adaylar içerisinden alım yapılacak olup adayların 167cm boyundan kısa boylu olmamaları gereklidir.

Yaş şartı:

İtfaiye Eri kadrosu için 30 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Sağlık Şartı:

İtfaiye Eri kadrosu için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak gereklidir.

Sürücü Belgesi Şartı:

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az C ve D veya en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Belediye Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman?

Çardaklı Belediyesi Memur alımı başvuruları 25 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuruda buluncak olan adaylar istenen belgeler ile birlikte başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Elektronik başvuru için, http://www.cardaklı.bel.tr internet adresine gönderilebilecektir.

Şahsen Başvuru İçin, Nevzat Ayaz Mah. İstasyon Cad. No:25 Çardaklı Kasabası Atkaracalar/ Çankırı adresine mesai saatleri içinde müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim