İŞKUR'da Belediye personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilan ile Kütahya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 70 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını bildirdi. Kadın veya Erkek adaylarında başvuru yapabileceği ilan için alımlar Daimi statüde yapılacak. Başvurular İnternet'ten gerçekleştirilecek olup en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

70 Personel Alımı Kontenjan Bilgisi:

Vardiya sistemi üzerinden çalışma alanı ile Belediye alacağı personel adaylarının görevini, Belediyenin park ve bahçeler müdürlüğünde görevlendirmek üzere, çim biçimi, park temizliği ve sulamaları, çapalama ve bakım, mevsimlik çiçek ve çok yıllık bitki dikimi, ilaçlama, gübreleme, kireçlemesi çim ekimi, topak dolgu tesviye, el ile ağaç dikimi, bordür, kilit taşı yama ve tamir işleri, süs havuzları temizliği sulama tesisatı döşeme ve yeşil alan sulanası gibi işlerin hizmetlerinin yürütülmesinden sorumludurlar.

Başvuru yapacak adayların deneme süresi 2 ay olup 2. ay sonunda memnun kalınmazsa işine son verilecektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Ancak genel olarak;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Sağlık açısından vardiyalı sistemde çalışmasına engel problemi olmamak,

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Alımlar Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. birimine yapılacak. Başvurular ilanın yayım tarihi olan 11 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Adaylar başvurularını İnternet üzerinden gerçekleştirileceklerdir.

Başvuru Adresi: www.kutahya.bel.tr/isbasvuru.asp