Kütahya Belediyesi işçi alımı için ilan yayımlandı. Az Önce İŞKUR Kurum dışı ilanları kısmında yayımlanmış olan İşçi alımı ilanına göre Kütahya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 70 kişilik boş kadro ile Belediye İşçisi alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Belediyenin Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. birimine gerçekleştirilecek.

Geçici Süreli İşçi Alımı Yapılacak?

Kütahya Belediyesi işçi alımı geçici süreli çalışma ile gerçekleştirilecek. Geçici süre 5 ay olarak belirlenmiş olup yaz aylarında görev yapılacaktır.

Başvuru Alınacak Kadrolar Belli Oldu!

  • 25 Çöpçü ( Erkek ),
  • 45 Beden İşçisi ( Genel ) ( Kadın Erkek ),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Hangileridir?

Kütahya Belediyesi işçi alımına başvuru için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gbi genel şartlar aranacak.

Özel Olarak ise;

  • Kütahya/ Merkez'de ikamet ediyor olmak,
  • En Az İlkokul mezunu olmak, 
  • Fiziksel veya Zihinsel herhangi bir engeli olmamak,
  • Sağlık açısından vardiyalı sistemde görev yapmasına engel herhangi bir sorunu olmamak

şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kütahya Belediyesine başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 2 gün içerisine tamamlanması gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 12 - 15 Nisan 2022 saat 17:00 a kadar.

Başvuru Adresi: www.kutahya.bel.tr/isbasvuru.asp

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/54918/d-users-hasan-guday-desktop-kutahya-belediyesi-ozel-guvenlik-ve-personel-a-s-15-04-2022.pdf

Editör: TE Bilisim