Ülkemizde devamlı olarak kamu personeli alım ilanları yayımlanıyor ve bu ilanlar arasında genellikle Belediye ilanları oldukça ilgi görüyor. Son olarak Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından yayımlanmış olan ilana göre Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı toplamda 110 kişilik boş pozisyon ile alım yapacağını belirtti. Buna göre Belediyenin aradığı niteliklere uygun olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapan Kurum: Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı

Alım Yapılan Pozisyon: Bahçıvar

Alım Sayısı: 110

Çalışma Adresi: Belediye Başkanlığı Karaman Mahallesi ALbay Reşat Çiğiltepe Caddesi No:11 Afyonkarahisar Merkez

İşveren Türü: Kamu

Çalışma Şekli: Geçici/ Tam Süreli

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere Afyonkarahisar Belediyesi bünyesine Bahçıvan pozisyonunda 110 kişilik boşluk ile kamu personeli alımı yapacak. İlgili ilan 26 Mart 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından ve Türkiye İş Kurumu Tarafından yayımlanmıştır. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 04 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Söz konusu ilan ile Afyonkarahisar Belediyesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak. Alımlar geçici olarak yapılacak olup çalışma süresi 5 Ay 29 gündür. Başvuru yapacak adaylardan en az İlköğretim mezunu olmaları ve En fazla Lisans mezunu olmaları şarttır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar İl Hizmet Merkezi Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. İlgili ilana başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden 00004338575 İlan numarası ile arama yapıp başuru yapmaları gerekmektedir. İlgili ilan için detaylara da İŞKUR üzerinden ulaşabilirsiniz.