Belediyelerin memur alımı başvuruları başladı. İki belediye için farklı kadrolarda alım yapılacak. Bu kapsamda başvuru formları belediyeler tarafından duyuruldu. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere Belediye memur alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Kağıthane Belediyesi ve Şırnak Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 39 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak.

Bun göre Kağıthane Belediyesi bünyesine Ön Lisans mezunu 13 ve Lisans mezunu 12 zabıta alımı yapılacak. Şırnak Belediyesi ise Ön Lisans Mezunu 5 ve Lisans mezunu 7 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Lisans mezunu 2 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 65 ve 70 puan almış olmak şartı aranacak. Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranacak.

KAĞITHANE BELEDİYESİ MEMUR ALIMI:

ŞIRNAK BELEDİYESİ MEMUR ALIMI:

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Kağıthane ve Şırnak belediyesi memur alımı başvurusu başladı. Başvuru süreci 28 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 02 Ekim 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte ve başvuru formu ile birlikte şahsen yapılacaktır. Başvuru formu ve ilanların detayları için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kağıthane Belediyesi Memur Alım İlanı

Şırnak Belediyesi Memur Alım İlanı

Editör: TE Bilisim