Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur alımı ilanlarına göre iki belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile farklı alanlarda alım yapacak. Başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilanların detaylarını siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

Kağıthane ve Şırnak Belediyesi tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre toplamda 39 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Bu bağlamda Kağıthane Belediyesi bünyesine 25 Zabıta memuru alacak. Şırnak Belediyesi ise 14 kişilik kadro ile Zabıta memuru Alımı ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR:

Şırnak Belediyesi:

Kağıthane Belediyesi:

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediyelere Zabıta Memuru ve VHKİ alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Kağıthane ve Şırnak Belediyesi memur alımı için başvurular sona eriyor. Başvurular 28 Eylül 2020 tarihi ile birlikte başlamış olup en geç 02 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İstenen belgeler ile birlikte şahsen Belediyelerin Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılmış olması gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

Kağıthane Belediyesi Memur Alımı İlanı

Şırnak Belediyesi Memur Alımı İlanı

Editör: TE Bilisim