Devlet Persone lBaşkanlığı her geçen gün yeni bir ilan yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Çankırı ilinde bulunan Çardaklı Belediyesi bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanununa göre ilk defa atanmak üzere tahsildar alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gereklidir. Buna göre adaylardan genel ve özel nitelikler aranmaktadır.

Adaylardan genel olarka, 657 Sayılı Devlet memurları kanuna göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamaları ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşvi araştırmasından olumlu sonuç alabilmeleri gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, KPSS, Eğitim gibi nitelikler aranır. Buna göre adayların, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak ve Daha önce görev yapılan Kamu kurumu veya kamu kuruluşundna disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Çardaklı Belediyesi memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 13 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 Ağustos 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar istenen belgeler ile birlikte Çankırı İli Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi adresine Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

Adaylardan başvuru esnasında, Başvuru formu, Kimlik fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Yabancı okullar için denklik belgesi, KPSS sonuç belgesi, Erkek adaylar için askerliğini gösteriri belge, Sağlık Raporu, 2 adet fotoğraf ile başvuru yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim