Giresun Alucra Belediyesi memur alımı başvuru süreci başladı. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 6 memur alımı yapılacak. Farklı pozisyonlarda olmak üzere Kadın Erkek memur alımı yapılacak. Lisans ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapılacak olup, başvuru şartları, Başvuru formu ve kadroları paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Alucra Belediyesi memur alımı başvuruları 13 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen veya elektronik ortamda yapılacak.

Şahsen başvuru yapmak isteyenlar Alucra Belediyesi (Mesudiye Mah. Hürriyet Cad. No: 272 Alucra/Giresun) adresinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Elektronik ortamda başvuru yapmak isteyen adaylar ise başvuru belgelerini form ile birlikte [email protected] e-posta adresine gönderilecektir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Belediye Ön Lisans mezunu 1 Düz Memur ve 2 İtfaiye Eri alacak.

Lisans mezunu ise, 2 Zabıta Memuru ve 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak.

BELEDİYE DEN AÇIKLAMA:

Bilindiği üzere Başkanlığımız tarafından İlk Defa Memur Alımı (13-15 EKİM 2021) kapsamında ilana çıkılmıştır. Öncelikle ilana olan ilgileri için tüm adaylara teşekkürü borç biliriz.

Ancak başvuru şartlarını taşımayan adayların maddi-manevi külfet çekmemesi ve pandemi şartları da göz önüne alındığında bu açıklamanın yapılması zorunluluk haline gelmiştir.

Adaylarımızın Dikkatine;

1- İlk olarak adaylarımızdan ricamız; LÜTFEN resmi (alucra.bel.tr) ve özel birçok web sayfasında yayınlanan ilanı en az 1 defa detaylı okumalarıdır. İlan hakkında tarafımızı telefonla arayan, e-posta ve posta gönderen birçok aday ilanı okumadan tarafımıza ulaştığı için süreç adına zaman kaybı oluşturmaktadır.

2- İlanda belirtilen; unvan, sınıf, derece, adet, nitelikler, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla başvuru yapılabilmektedir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3- Memur ve VHKİ kadrolarına 13-15 Ekim arasında 3 şekilde (e-posta, posta ya da şahsen), Zabıta ve İtfaiye kadrolarına yine 13-15 Ekim arasında sadece şahsen başvurabilirsiniz.

4- İlan başvuru süresi; 13 Ekim saat 08:00’de başlayıp, 15 Ekim saat 17:00 itibariyle bitecektir. Bu tarih ve saatler arasında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Posta ve diğer başvurulardaki gecikmelerden Belediyemiz sorumlu değildir.

5- İlçemizin çevresindeki il merkezlerine uzaklığı sebebiyle ulaşımda sorun yaşamamak adına dikkatli olmaları, konaklama yapacak adayların gün öncesinden yer ayarlamaları kendileri için uygun olacaktır. İlçemizde Otel bulunmamakta olup sadece Öğretmenevi bulunmaktadır.

6- İlan hakkındaki sorularınız için [email protected] adresine e-posta gönderebilir ya da aşağıda yer alan telefon numaralarından tarafımıza ulaşabilirsiniz.

İletişim: 0454 777 0 444

BAŞVURU BELGELERİ:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya E-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) 4 adet fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

i) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesi aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

j) Hangi kadroya müracaat edeceğine dair başvuru dilekçesi.(Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU