Taşpınar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Taşpınar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 3 kişilik kadro ile Belediye Memur Alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Belediyenin memur alımı başvuruları 12 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 16 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte elektronik ortamda belediyenin [email protected] internet adresine yapılacak. Şahsen yapacaklar ise, Taşpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA İSTİHDAM YAPILACAK?

Taşpınar Belediyesi memur alımları 3 farklı kadro ile yapılacak. Bu kapsamda Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 8. Dereceli 1 İtfaiye eri ve 9. Dereceli kadrolara ise 1 Tahsildar ve 1 Memur alımı yapılacak.

KPSS 55 PUAN ALMIŞ OLMAK ŞARTI VAR!

Taşpınar Belediyesi KPSS 55 Puan İle Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda memur alımı için adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak.

DİĞER BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak şartı aranacak. Özel olarak ise;

  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • İtfaiye Eri kadrosuna başvuracaklar için;657sayılıKanunun48incimaddesinin(A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15/A maddesinde yer alan özel şartlara göre itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-)10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
  • İtfaiye Eri kadrosuna başvuracak adayların Sağlık açısından kapalı mekân, daralan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.
  • İtfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen,13.10.1983tarihli ve 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu Hükümlerince verilenen az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA